P G P

Последни Новини и Събития

В Pana Green Park ще бъдат провеждани различни социално-културни събития – фермерски пазари, фестове, събития за деца и автокино.

JYSK – отвори врати в Pana Green Park

jysk-otvaria-vrati-v-pana-green-park

 

 

 

 

 

 

Преди малко повече от месец една от любимите ни вериги магазини – JYSK се присъедини към семейството на Pana Green Park. По случай откриването бяха раздадени награди – подаръчни ваучери на стойност 50 лева,  а повечето от продуктите бяха на атрактивни цени, с до 75% намаление.

 

 

Веригата вече е популярна у нас и едва ли има някой, който не знае какво предлагат магазините на JYSK.

JYSK е датска верига за мебели и артикули за дома, действаща в международен план, с повече от 2500 магазина в 50 страни. Веригата отваря първия си магазин в България през 2005 в Пловдив, от тогава вече има около 50 магазина у нас.

В JYSK ще откриете страхотни оферти и идеи за Вашия дом – мебели, интериорно обзавеждане, декорации, текстил, градински продукти, светлини, ефирни материи, всичко в характерен за веригата скандинавски, изчистен дизайн.

 

 

Ако търсите вдъхновение за Вашия дом – тук ще намерите каквото ви трябва – естествени материали, модерен и елегантен стил, декорации с рустикален акцент, усещане за хармония.

Ако все още не сте посетили новия магазин в Pana Green Park, елате и разгледайте новите предложения! Винаги актуални, функционални и красиви, продуктите в JYSK създават елегантност и уют за всеки дом!

Допълнителна информация може да намерите тук: https://jysk.bg/magazini/panagyurishte/georgi-benkovski-street 

 

 

 

 

 

 

 

 

На територията на Pana Green Park вече има функционираща станция за зареждане на електромобили, която посетителите на Ритейл Парка могат да използват.

Станцията е модел Terra 54 – с един CCS конектор и мощност 50 kW.

Бързата ни зарядна станция е част от най-голямата мрежа от зарядни станции в България – Eldrive, създадена преди 7 години и към момента разполага с над 500 зарядни точки в страната и още над 200 в Румъния и Литва. 

Основните й предимства са пълно национално покритие на основните пътни маршрути, диверсифицираното портфолио от зарядни станции, с фокус върху бързото и супер бързото зареждане, както и удобни локации като местоположение и достъп до съпътстващи ги услуги.

 

 

Новият дизайн на станцията е ергономичен и позволява дистанционно наблюдение, диагностика, статистика и софтуерни надстройки. Разплащането става бързо и лесно чрез специалното приложение на Елдрайв, в което чрез кредитна или дебитна карта разплащате с един клик. Цената е фиксирана за цялата територия на България.

 

Terra 54 маже да бъде разположена както на магистрали и бензиностанции, така и в търговски обекти и офиси, автокъщи, автопаркове и др. В зависимост от нуждите на клиента, моделът разполага с технология за бързо зареждане, с персонализирана комбинация от CCS и CHAdeMO, както и AC зареждане. 

 

 

Основни характеристики:

  • 50 kW DC бързо зарядно устройство, поддържащо CCS, CHAdeMO и тип 2 AC зареждане (по избор)

  • 22 или 43 kW AC кабел, или 22 kW AC контакт (по избор)

  • IEC 61000 EMC клас B, сертифициран за промишлени и жилищни зони (включително бензиностанции, магазини на дребно

търговски обекти, офиси и др.)

  • Четим на дневна светлина сензорен дисплей

  • Графична визуализация на хода на зареждане 

  • RFID авторизация

  • Здрав корпус от неръждаема стомана за всякакви климатични условия 

  • Бърз и лесен монтаж

 

Моделът Terra 54 е надеждно, сигурно и устойчиво решение от бъдещето за зареждане на електромобили! Ела в Pana Green Park и се убеди!  

 

 

 

 

 

 

 

На 28 януари (събота) ще бъде официалното откриване на Pana Auto Spa – новата модерна автомивка на самообслужване в Панагюрище, която ще работи без почивен ден.

По случай откриването сме подготвили много изненади и подаръци за нашите посетители. Ще ви заредим с настроение, ще има музика и розова пяна!

 

 

Нашата автомивката е с Easy Wash оборудване, отличено като Номер 1 на българския пазара и има редица предимства:

– Програма за измиване с топла вода, специално предназначена за разтваряне и на най-сериозните замърсявания през студените зимни месеци;

–   Гъста и пухкава Активна пяна, която перфектно разтваря натрупаните замърсявания, което позволява да измиете колата си без използването на допълнителна четка, а също така спомага да запазите по-дълго блясъка на автомобила;

– Програма за измиване с осмозна вода, след която не остават петна от варовик и сол по автомобила;

– Използване на отделна помпа за впръскване на препарата под ниско налягане;

 

 

Всяка клетка на автомивката е оборудвана с монетници. Те работят само с жетони, които се закупуват от кеш машината, поставена непосредствено до автомивката. Също така, разполагаме и с 2 броя мощни прахосмукачки, които също работят само с жетони. На място на обекта ще откриете и допълнителни пособия – всичко необходимо за постигане на отличен резултат!

 

 

Най-новият ни обект, Pana Auto Spa е с  високотехнологични системи, които осигуряват високо качество на услугата!  Очакваме ви в Pana Green Park! Елате и ще се убедите сами!

Освен изпълнен с хубави слънчеви дни, месец юни се оказа и наситен с нови емоции за всички посетители на Pana Green Park.

В Pana Green Park винаги се стараем да осигурим приятно преживяване при пазаруването на нашите клиенти, както и да им създадем незабравими моменти. През юни в ритейл парка се състояха две събития, които успяха да развълнуват малки и големи.

Първото събитие беше още в началото на месеца. На 04.06., се състоя Празникът на детето – събитие, което включваше много изненади и забавления за всички малчугани. Цял ден ритейл паркът беше огласяван от детски смях. Лицата на всички посетители бяха озарени от щастливи усмивки, а децата скачаха безгрижно на надуваемите батути – „състезателен замък“ и „бик“.

Спретнахме турнир по борба със сумо костюми, в който всички бяха победители, защото се забавляваха.

Някои деца предпочетоха да се повозят на мини файтон с магаренце.

Други се отдадоха на различни артистични дейности.

Радост беше обгърнала лицата на всички.

Другото интересно събитие, което се състоя в Pana Green Park през юни беше откриването на магазин Sinsay.

Жителите на Панагюрище очакваха с нетърпение този моден бранд да стъпи и в техния град. Магазинът отвори още на 23.06., но официалното му откриване беше на 25.06. На входа посетители бяха посрещани от голяма арка с балони.

Сладки изненади очакваха всички, които прекрачат прага на магазина.

За доброто настроение на посетителите се погрижи неповторимата DJ SILLIA, която нажежи обстановката с най-добрите музикални хитове.

Равносметката за това как протече месец юни в Pana Green Park – много нови емоции и натрупани щастливи спомени.

Не спирайте да следите профилите ни във Facebook и Instagram, а също и сайта ни, за да научавате първи за събитията, които предстоят да се случат в ритейл парка.

 

НАГОРЕ