P G P

Последни Новини и Събития

В Pana Green Park ще бъдат провеждани различни социално-културни събития – фермерски пазари, фестове, събития за деца и автокино.

В Pana Green Park приветстваме новия месец и двата нови бранда, които отвориха врати в ритейл парка.

Малко преди началото на юни към семейството на Pana Green Park се присъединиха EasyPay и мобилната сладкарница Неделя. И двата бранда са добре познати на българските потребители.

 

 

Офисът на EasyPay на територията на ритейл парка е разположен в близост до SDI и несъмнено предлага най-удобните разплащателни услуги на своите клиенти. Благодарение на тях, имате възможността да заплатите всички Ваши задължения на едно място. Лесно, удобно и за максимално кратко време. Може да разгледате всички видове услуги, които EasyPay предлагат тук. Тъй като фирмата се старае да поддържа комфорта на своите клиенти, вече предоставя и платежна EasyPay карта.

Историята на сладкарници „Неделя“ започва като на шега на 1-ви април 1993 г. От една малка сладкарничка на площад Баба Неделя в София, днес има над 50 обекта, създаващи вълшебни сладки изкушения, из цяла България. Техните десерти са ръчно приготвени с висококачествени и винаги пресни продукти. В рецептите им има две важни и специални съставки – много любов и желание, за да бъде всяка една хапканеустоима. Мобилната сладкарница „Неделя“ ви очаква на паркинга на ритейл парка – няма как да я пропуснете! Елате и открийте сами удоволствието от всяка хапка ммм…!

Хубавите истории не приключват до тук.

През месец юни в Pana Green Park предстои да бъде отворен още един магазин на любим международен бранд. Със сигурност това откриване е едно от очакваните с нетърпение от всички жители на града. Гарантираме Ви, че предстоят много изненади и приятни емоции.
За да разберете кога ще бъде откриването и точно кой ще бъде брандът, следете страниците ни във Facebook и Instagram, а също и събитията на сайта ни.

 

детето

Днес се чества един от най-хубавите празници, който изпълва сърцата на хиляди малки деца с щастие – 1 юни, Денят на детето.

Този ден, посветен на детето, води началото си от 1925 г. Тогава в Женева се състои Световна конференция по въпросите на детското здраве. Според някои източници, датата е 1 юни, защото на нея, през същата година, генералния консул на Китай в Сан Франциско събрал деца сираци, за да отпразнуват фестивала на лодките – дракони Duan Wu Jie. В някои страни празникът се отбелязва по друго време – 20 септември  в Германия, 14 ноември в Индия и т.н.
Начините, по които се чества 1 юни са различни. Обикновено на този ден се изнасят речи за правата на децата, излъчват се детски предавания по медиите, организират се детски мероприятия и всякакви други дейности, свързани с децата, но това което е общото между тях, е желанието да се дарят повече усмивки на децата.
Ето защо, ние от Pana Green Park сме ви подготвили нещо много специално…

Как ще отбележим празника в Pana Green Park и какво сме организирали по случай Деня на детето?

По повод днешния така специален ден, сме организирали събитие, което ще се състои на 4-ти юни, събота. То ще въвлече малки и големи в невъобразими забавления и то абсолютно БЕЗПЛАТНО. Програмата включва танци, песни, изненади и подаръци за всички посетители. Най-смелите деца ще могат да яхнат надуваем родео бик. Да не пропускаме и боричкане със сумо костюми. Ще има и други надуваеми забавления, като състезателен замък, рисунки по лицата и специална програма с аниматори. Тържеството ще се проведе на територията на ритейл парка и ще започне от 11 часа.

Заповядайте при нас, нека заедно създадем незабравими семейни спомени и да подарим на всички дечица широки усмивки от щастие и весели мигове, прекарани в игри.
Междувременно родителите могат да разгледат новите предложения по случай празника в магазините на PEPCO, KiK, Lilly, Subra и Billa.
И за да е още по-сладък празника – симпатичната мобилна сладкарница Неделя ще Ви посрещне с много вкусни изкушения!

Очакваме Ви на 4 юни, събота, от 11:00 ч. в Pana Green Park на ул. „Георги Бенковски“ № 67!

детето

🎉 По случай Деня на детето, Pana Green Park организира специално събитие за всички малчугани. Подготвили сме много игри, различни забавления и музика.
🎁 Подарете незабравими и весели моменти на Вашето дете като го доведете на 04.06. от 11:00 ч. на ул. „Георги Бенковски“ №67!
🌟 Очакваме Ви!

приключение

Пролетта е вече тук и предразполага да се впуснете в нови приключения с Pana Green Park.

Откъснете се от забързаното ежедневие и се насладете на хубавото време като посетите някое от интересните места около Панагюрище, които ще Ви предложим. 

Първа дестинация, която ще споделим с Вас е Скумсале. Скумсале е светилищен комплекс. Той е един от най-големите по площ на територията на България. Намира се на 21 км. от Панагюрище. Светилището представлява съвкупност от внушителни скални групи, които образуват причудливи форми. И до днес учените гадаят какво точно е било тяхното предназначение. Със сигурност това е място изпълнено със загадки и мистицизъм, което е една интересна дестинация за Вашата разходка.

Второто ни предложение е потънало във вековна българска история – Крепост Красен. Както името само подсказва това е крепост, която се намира на 6 км от Панагюрище. Тя датира от X-ти век. Красивата църква, която е съществувала там дава името на самата крепост. При  направените на нея проучвания са разкрити останки от различни сгради. Разхождайки се по руините на това забележително място няма как да не се пренесете в магическата история на България.

Третата дестинация e за тези приключенци, които си падат по малко по-дълги планинските разходки. Става въпрос за изкачване на връх Братия. Той предлага изключителна панорамна гледка към Същинска Средна Гора. Пешеходният маршрут към върха започва от Панагюрски колонии и е дълъг около 5 километра. Приключението по изкачването може да се окаже предизвикателство, но крайната дестинация си заслужава.

Ако търсите перфектния маршрут за семейна разходка, то значи  туристически маршрут Оборище – Панагюрище е точно за Вас. Той предлага разкошна природа, пейки за отдих и почивка, рекичка и исторически паметник. Самата пътека е изключително живописна. Има доста мостчета над реката. През целия път ще Ви съпровождат каменни надписи с цитати на знаменити български революционери.

Възползвайте се от хубавото време и почивните дни, за да изживеете нещо ново и незабравимо със семейство и приятели. Първата спирка от Вашето приключение все пак си остава Pana Green Park. От тук ще имате възможността да се запасите със всичко необходимо за Вашето пътешествие.

НАГОРЕ