Pana Green Park – новото ритейл съкровище на град Панагюрище

/ / Новини
ритейл съкровище

Панагюрище е град с богата история. Уютно сгушен в зелените прегръдките на Средна гора, той продължава да съхранява спомена за Априлското въстание и героите бродили по улиците му някога. Освен с пъстрата си история, панагюрци се гордеят и с Панагюрското златно съкровище, едно великолепно произведение на изкуството съставено от комплект от девет златни съда, което удивява както чуждестранни, така и родни, ценители. Стъпили здраво на постиженията на града от миналото, ние отправя поглед към бъдещето и се стремим да подобрим настоящето.

Целта около, която се обединяваме, е да пресъздадем необходимите удобства за един по-добър лайфстайл тук и сега. Нашата първа стъпка е „изсичането и инкрустирането“ на новото ритейл съкровище на град Панагюрище, което да носи нов прочит на градската естетика – Pana Green Park.

Паркът е първият, и единствен в града, който комбинира в себе си отворени пространства, модерен архитектурен дизайн и иновативност. Подбрали сме уникален търговски микс от известни чуждестранни и български брандове, които за пръв път откриват свои магазини в региона. Помислили сме и сме обърнали внимание дори и на най-малките детайли, за да можете да се насладите пълноценно на всеки един момент от посещението на ритейл паркът и изживяването да бъде максимално. Търсеният стил, удобства и класа ще бъдат само на няколко крачки разстояние.

Pana Green Park e мястото за теб, което ще превърне скучния ден за пазар в ново, ексклузивно преживяване. Смело можем да заявим, че ритейл паркът ще се превърне в любимата на всички жители и гости на града шопинг дестинация.

КОНТАКТНА ФОРМА

Имате въпрос? Задайте ни го!

НАГОРЕ