Мястото за теб, което ще пренесе пазаруването на ново ниво

/ / Новини
пазаруването

Pana Green Park е мястото, което ще преобърне представите Ви за пазаруването, като Ви потопи в неговата магия и Ви пренесе на ново ниво. Паркът има за цел да подари неповторимо изживяване на своите посетители, изненадвайки ги с разнообразие от социални и културни събития, различни активности и всякакви вкусни изкушения. Периодично на територията на Pana Green Park ще бъдат организирани фермерски пазари, където българските продукти ще бъдат на фокус. Благодарение на тях ще имате възможността да поднесете техния истински вкус на Вашата трапеза.

Освен за галенето на Вашето небце ще се погрижим и за обогатяване на културния Ви живот. Планирано е в бъдеще и провеждането на различни събития с развлекателен характер като фестове, детски мероприятия, автокино и други изненадващи забавления.

Новото ритейл съкровище на гр. Панагюрище ще Ви приюти в своята прегръдка от уникален търговски микс, който ще откриете единствено тук. Благодарение на тях ще имате невероятната възможност да се понесете на крилете на последните модни трендове, а гардеробът Ви ще бъде в унисон с най-новите сезонни колекции.

Погледът на Pana Green Park e отправен към иновативното бъдеще, за което допълнително допринасят както неповторимият архитектурен дизайн, така и отворените пространства. Вдъхновението за тях е почерпено от магията на заобикалящата природата на Средна гора. Уникалността на Pana Green Park се крие в това, че е единствения ритейл парк в града и околността, чиято мисия е да поднесе едно ново изживяване на своите посетители като превърне пазаруването в истинско удоволствие и се докаже като мястото за теб.

КОНТАКТНА ФОРМА

Имате въпрос? Задайте ни го!

НАГОРЕ