Задължителна шопинг дестинация – Pana Green Park

/ / Новини
шопинг

Шопингът в днешно време се е превърнал в неизменна част от ежедневието на хората. За едни той може да е досаден, но за повечето е истинско забавление. Чудите се какво накланя везните в полза на второто? Е, естествено е цялостното шопинг преживяване, което самият магазин може да предостави и удоволствието от това да откриеш всичко онова, което отговаря на вкуса Ви.

Безспорно, Pana Green Park е новото място, което обединява магазини с различни трендове. Дава свобода на избора Ви и възможност да откриете търсеното от Вас. Благодарение на богатия търговски микс, паркът се превръща във Вашата задължителна шопинг дестинация.

Чудите се какво ще откриете в Pana Green Park? Няма да губим повече време и веднага Ви споделяме.

BILLA е първата международна верига супермаркети в България. И до днес, компанията продължава да развива своята търговска мрежа от супермаркети и да предоставя на клиентите си търсените от тях качествени свежи продукти като месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси и всичко необходимо за ежедневното пазаруване на добри цени.

PEPCO е международна верига магазини, в която можете да намерите дрехи за цялото семейство и продукти за дома на изгодни цени. Социални приоритети на верига магазини PEPCO са насочени към децата и подобряване качеството на свободното им време, развитието и образованието им и осигуряване на равни възможности в живота им.

KiK e една от най-голямата верига магазини за текстилни стоки. Името й представлява акроним на немските думи “Kunde ist König”, което в превод на български значи – “Клиентът е цар”. Тук може да откриете последните модни тенденции при дрехите с най-добро качество на изгодни цени. Асортиментът обхваща многообразие от продукти – декорации, детски играчки, козметика, аксесоари, домашен текстил и много още.

Lilly Drogerie е веригата, в която всеки член от семейството ще намери нещо полезно, актуално, различно и необходимо. Обичат иновациите, не спират да се развиват и да предлагат най-доброто на своите клиенти.

Ако искате да разберете кои са и останалите магазини в Pana Green Park ще се наложи да го посетите. Сигурни сме, че ще се превърне в любимата Ви шопинг дестинация.

КОНТАКТНА ФОРМА

Имате въпрос? Задайте ни го!

НАГОРЕ